Leidinggevende team/afdeling/project Stage

Op dit moment staan wij aan het begin van een grotere groei binnen het bedrijf, en daar kun jij deel uitmaken! Jij kan helpen Jij kan helpen het werkgeversniveau van Infict naar een hoger niveau te tillen.

Samen met onze Operations Manager zorg jij er voor dat intern alles op orde is. Je hebt constante interne communicatie en zorgt daarbij dat jij onze Team Site (intranet) eigen maakt en up to date houdt. Daarnaast zul jij veel van onze vergaderingen bijwonen en voorbereiden.

Waar kom je werken?

Infict is een enthousiast bedrijf gelegen in Naaldwijk, met klanten verspreid tussen Amsterdam en Rotterdam. Met ruim 25 jaar ervaring zorgt Infict voor een optimale ICT-omgeving bij al haar klanten. Infict is een flexibel bedrijf waarbij familiariteit en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Infict levert en beheert Windows, Mac, VOIP, Azure en Microsoft 365 omgevingen.

Bij Infict krijg je de kans om mee te kijken binnen alle facetten van het bedrijf. In samenspraak bieden we jou de kans om te doen wat je leuk vind (en waar je goed in bent/wordt). Je zult binnenkomen in een bedrijf dat ik opgezet als familiebedrijf, dat betekend dat je een informele werksfeer zult ervaren waarin jij je gehoord zult voelen. Onze praktijkbegeleiders nemen voldoende tijd om samen met jou alle kerntaken en werkzaamheden te behandelen. Met ons uiteindelijke/gezamenlijke doel ik om jou een professional in jouw vakgebied te maken (en hopelijk jou te behouden binnen de organisatie na jouw opleiding).

Naar wie zijn wij opzoek?

Wij streven naar een lange termijnrelatie waarin service en kwaliteit de basisprincipes zijn. Infict is opgezet als een familiebedrijf waar sterke relaties mee op zijn gebouwd. Wij zijn om deze reden zeker opzoek naar mensen wie van nature communicatief en sociaal vaardig zijn. Wij zoeken jou als je graag met een glimlach loopt en er van houdt om iedereen welkom te laten voelen!

 

Leidinggevende team/afdeling/project

 Crebonummer: 25160
 Leerweg: bbl
Wat ga je leren?

B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten

B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie

B1-K1-W3 Verwerkt gegevens

B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging

P3-K1-W1 Levert managementinformatie

P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information

P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af

P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

Klinkt dit als de baan voor jou?

Lijkt jou het leuk om ons team te komen versterken? Stuur ons dan jouw CV en een motivatie.

Verstuur hier jouw CV!

Similar Openings

Stagaire
Commercieel medewerker (25134)

Naalwijk

View Posting
Stagaire
Office & Management Support Specialist (25728)

Naalwijk

View Posting
Stagaire
Marketing & Communication Specialist (25727)

Naalwijk

View Posting