Onze Diensten & Producten

Om u van een zo compleet mogelijke oplossing te kunnen voorzien leveren wij de volgende diensten en producten

On-site systeembeheer

Uw ICT beheer uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf? Dan bent u bij Infict aan het juiste adres. Voor werkzaamheden bij u op locatie en direct contact met onze engineers kiest u voor on-site systeembeheer. Onze engineers kunnen zowel op regelmatige als onregelmatige basis bij u op locatie werkzaamheden verrichten.

Naast dat onze engineers de verwachte en gevraagde werkzaamheden uitvoeren, adviseren en ondersteunen onze engineers u zo goed mogelijk om eventuele technische problemen te voorkomen.

Off-site servicedesk

Wilt u graag directe assistentie? Dan staan onze servicedesk medewerkers voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:30 uur. Onze servicedesk medewerkers helpen u graag met technische problemen en/of vragen. Dit kan zowel via de telefoon, e-mail als Teamviewer.

Voor contact met onze servicedesk en engineers via e-mail klikt u boven aan op ‘support’. Wilt u dat onze engineers u online kunnen assisteren? Dan klikt u, wanneer onze engineers dit aangeven, boven aan op Teamviewer.

Detachering

Is het voor u geen mogelijkheid om een vast ICT personeelslid aan te nemen? Bespaar personeelskosten en kies voor Detachering!

Detacheren is het inhuren van personeel, voor een bepaalde periode, via Infict. Wanneer u het nu voor alleen een dagdeel nodig heeft of voor meerdere hele dagen, Infict biedt u ICT’ers met vakkennis!

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom langs voor een kop koffie of neemt contact met ons zodat wij u meer over infict kunnen vertellen!

Contact