Microsoft 365 Business

Met Office 365 heeft u een complete verzameling zakelijke productiviteitsprogramma’s om uw bedrijf te runnen in één pakket. Office 365 is namelijk veel meer dan alleen Word en Outlook. Het bevat professionele programma’s zoals Teams en Sharepoint om als team effectief samen te kunnen werken. Of om al de gegevens van uw klanten te beheren. Zo komt u altijd goed voorbereid op uw volgende afspraak aan.

Contact

Office 365 Business (office only)
8,80

Per gebruiker/maand (jaarabonnement)


Inbegrepen toepassingen

Inbegrepen services

Office 365 Business Premium
10.50

Per gebruiker/maand (jaarabonnement)


Inbegrepen toepassingen

Inbegrepen services

Office 365 Business Essentials
4,20

Per gebruiker/maand (jaarabonnement)


Inbegrepen toepassingen

Inbegrepen services

Frequently Asked Questions

Wat is office 365?

Office 365 is een geïntegreerde beleving van apps en services, die is ontworpen om je te helpen je passie te volgen en je bedrijf te laten groeien. Ontvang apps als Word, Excel, PowerPoint en meer, die elke maand met de nieuwste functies en beveiligingsupdates worden geüpdatet. Gebruik e-mail in de cloud om klanten en collega’s te bereiken waar je werk je ook naartoe brengt.

Werk samen in Microsoft Teams, de nieuwe hub voor teamwerk, waar je kunt chatten, vergaderingen kunt organiseren en bestanden kunt delen.

Sla bestanden op in OneDrive met één terabyte opslagruimte, zo kun je ze openen op alle apparaten en als je onderweg bent.

Bestuur je bedrijf met de zakelijke apps waarmee je klantplanning, facturering, verwijzingen en meer allemaal vanaf één plek kunt beheren.

Hoe betrouwbaar is Office 365?

Alle Office-services hebben een uptime van 99,9%, financiële ondersteuning en servicegarantie.

Op hoeveel apparaten kan ik office installeren met een zakelijk office 365-abonnement?

Office 365 Business-, Business Premium- en ProPlus-abonnees kunnen Office installeren op maximaal vijf pc’s of Mac’s, vijf tablets en vijf smartphones. Je kunt hybride Windows-apparaten, zoals de Microsoft Surface Pro, rekenen als een pc of tablet.