Het team!

Maak kennis met de motor achter Infict!

Michel

Algemeen directeur

Michel, de oprichter van Infict, kan vol zekerheid zeggen dat ICT zijn vakgebied is. Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT weet hij waar hij over praat. Hij is zeer toegewijd, pakt uw wensen met beide handen aan en loopt voor u die extra kilometer.

Remy

Technisch directeur

Remy grijpt elke kans aan om de vernieuwingen binnen de ICT-wereld te vertalen naar uw werkplek, zodat u altijd up-to-date bent. Remy kan zeer goed schakelen en is altijd voorbereid op uw, verwachte of onverwachte, wensen.
Remy is zelf pas tevreden wanneer u, de klant, ook tevreden bent.

Jesse

Operations

Jesse zorgt er voor dat alle bedrijfsprocessen continu gewaarborgd blijven en verbeterd worden.

Lichelle

Administratief medewerker

Lichelle zorgt er voor dat de administratie van Infict dagelijks wordt bij gehouden. Hiernaast is Lichelle ook het contact voor al uw administratie gerelateerde vraagstukken.

Erik

Helpdeskmedewerker

Erik is de drijvende kracht achter de dagelijkse werking van de Infict helpdesk. Naast het zorgen voor een vlotte oplossing van technische problemen, is hij uw go-to contactpersoon voor alle kwesties die met IT-ondersteuning te maken hebben.

Kyler

Helpdeskmedewerker

Ook Kyler is een cruciaal onderdeel van de Infict helpdesk. Kyler deelt de verantwoordelijkheid voor het oplossen van uw technische problemen en beantwoordt met plezier al uw IT-gerelateerde vragen.

De mening van onze klanten

  • Infict is al jaren een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van ICT. Dankzij de persoonlijke benadering en de korte lijnen worden vragen, verzoeken en problemen razendsnel opgepakt. Of het nu gaat om het oplossen van een printerstoring of het installeren van een complete server. Infict denkt met je mee en geeft eerlijk en transparant advies. Mede dankzij hun doortastende aanpak kunnen wij iedere week onze kranten weer op tijd naar de drukker sturen.
    Uitgeverij Westmedia

Wij zijn opzoek naar versterking!

Vind jij het leuk om elke dag iets anders te doen? Ben jij klant gericht en zoek jij altijd naar de beste oplossing? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur ons jouw CV!

Vacatures