Het team!

Maak kennis met de motor achter Infict!

Michel Goes

Algemeen directeur

Michel, de oprichter van Infict, kan vol zekerheid zeggen dat ICT zijn vakgebied is. Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT weet hij waar hij over praat. Hij is zeer toegewijd, pakt uw wensen met beide handen aan en loopt voor u die extra kilometer.

Remy Goes

Technisch directeur

Remy Goes grijpt elke kans aan om de vernieuwingen binnen de ICT-wereld te vertalen naar uw werkplek, zodat u altijd up-to-date bent. Remy kan zeer goed schakelen en is altijd voorbereid op uw, verwachte of onverwachte, wensen.
Remy is zelf pas tevreden wanneer u, de klant, ook tevreden bent.

Jesse Goes

Servicedesk / marketing medewerker

Jesse is onze eerstelijn servicedesk medewerker, uw eerste aanspreekpunt.

Thessa Weijs

Administratief medewerker

Thessa zorgt er voor dat de administratie van Infict dagelijks wordt bij gehouden. Hiernaast is Thessa ook het contact voor al uw administratie gerelateerde vraagstukken.

De mening van onze klanten

  • Infict is al jaren een betrouwbare en flexibele partner op het gebied van ICT. Dankzij de persoonlijke benadering en de korte lijnen worden vragen, verzoeken en problemen razendsnel opgepakt. Of het nu gaat om het oplossen van een printerstoring of het installeren van een complete server. Infict denkt met je mee en geeft eerlijk en transparant advies. Mede dankzij hun doortastende aanpak kunnen wij iedere week onze kranten weer op tijd naar de drukker sturen.
    Uitgeverij Westmedia

Wij zijn opzoek naar versterking!

Vind jij het leuk om elke dag iets anders te doen? Ben jij klant gericht en zoek jij altijd naar de beste oplossing? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur ons jouw CV!

Vacatures